Maia Sandu: Igor Dodon îşi schimbă feţele de la o zi la alta. Vrea ca Parlamentul să i se supună
Vizualizari:

Maia Sandu: Igor Dodon îşi schimbă feţele de la o zi la alta. Vrea ca Parlamentul să i se supună

Dodon îşi schimbă feţele de la o zi la alta şi, deşi spune că vrea ordine în Parlament, de fapt vrea ca acesta să i se supună. Afirmaţia aparţine liderului PAS Maia Sandu care, într-o postare pe Facebook, a menţionat că Igor Dodon a votat bucuros alături de Candu şi deputaţii pe care tot el acum îi acuză de corupţie pentru demisia guvernului condus de ea şi înscăunarea guvernului lui „neisprăvit”.

„Igor Dodon s-a trezit că nu-i place Parlamentul. A uitat că o mare parte din acest Parlament e rodul concubinajului său cu Plahotniuc”, a scris liderul PAS..

Maia Sandu opinează că, atunci când noi protesta în stradă împotriva capturării statului de către Plahotniuc şi împotriva sistemului mixt, socialiştii lui Dodon ridicau ascultători mâna pentru sistemul care a adus şi mai multă corupţie în Parlament.

„Ce vrea Dodon e mai puţin important. Contează ce vor oamenii. Iar oamenii vor ca toţi cei care au dat şi au luat “kulioace” să plece. Noi vom face ordine şi vom incepe cu Preşedinţia”, a scris Maia Sandu.

Similare
RECOMANDĂRI