Mai multe curse aeriene au fost amânate sau anulate din cauza ceţii
Sursa foto:timpul.md Vizualizari:

Mai multe curse aeriene au fost amânate sau anulate din cauza ceţii

Mai multe curse aeriene au fost amânate sau anulate astăzi din cauza ceţii dense, care s-a lăsat în dimineaţa zilei asupra Aeroportului Internaţional Chişinău. Serviciul informaţii de la aeroport a precizat pentru MOLDPRES că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cursa spre Istanbul a fost anulată, iar cea spre Moscova va decola cu o întârziere de o oră.

În acelaşi timp, există întârzieri de aproape o oră la aterizarea cursei din Moscova, iar cea din Istanbul a fost anulată.

Reprezentanţi ai Aeroportului Internaţional Chişinău au specificat că, până în prezent, nicio cursă nu a fost redirecţionată. „Alte schimbări pentru ziua de astăzi nu sunt preconizate”, au mai spus sursele citate.

Şeful Centrului prognoze meteorologice din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roşca, a menţionat că ceaţa se va dispersa complet pe parcursul zilei. „Vom mai avea ceaţă în orele de noapte şi în dimineaţa zilelor de sâmbătă şi duminică a acestei săptămâni”, a precizat Roşca.

Potrivit meteorologilor, astăzi se prevede cer variabil. Pentru următoarele zile sunt prognozate temperaturi minime de până la 2 grade Celsius, noaptea, şi maxime de până la 8 grade Celsius, ziua.

Similare