Ludovic Orban: Cel mai probabil, alegerile vor fi în jurul datei de 14, maximum 21 iunie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ludovic Orban: Cel mai probabil, alegerile vor fi în jurul datei de 14, maximum 21 iunie

Premierul Ludovic Orban este de părere că data de 14 iunie este una „rezonabilă” pentru organizarea alegerilor locale. Premierul ar vrea alegeri chiar şi în luna mai, însă acest lucru este puţin probabil.

Întrebat, luni, într-o declaraţie de presă, când ar putea fi organizate alegerile locale, premierul Ludovic Orban a spus că ar fi o „impietate” faţă de creştini să organizeze alegerile în 31 mai sau în 1 iunie, astfel că o dată „rezonabilă” ar fi 14 iunie.

„Ar fi o impietate faţă de creştini să stabilim data alegerilor pe 31 mai şi pe 1 iunie. Ca atare, cel mai probabil, alegerile vor fi în jurul datei de 14, maximum 21 (iunie – n.r.), plecând şi de la jurămintele depuse de autorităţile locale, care de regulă au fost depuse după 20 iunie 2016. Deci dacă sunt alegeri în data de 14 mi se pare o dată super rezonabilă. În iunie. În mai nu putem organiza decât pe 24 mai. Sigur că eu m-aş bucura să organizăm în 24 mai, pentru că aniversăm 145 de ani de la înfiinţarea PNL”, a spus premierul Ludovic Orban.

Similare
RECOMANDĂRI