Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Lucrări întârziate? Motivul numărul 1 al autorităţilor: Ploaia!

Gropile din asfalt nu se plombează pentru că plouă, marcajele stradale nu se aplică pentru că plouă şi nu se face curat pentru că... Aţi ghicit: plouă. Este cea mai des invocat motiv de către responsabilii din primărie, atunci când sunt întrebaţi de ce nu avansează lucrările din oraş. Scuza această l-a enervat pana şi pe primarul interimar al Chişinăului.

În Chişinău se amenajează două noi terenuri de fotbal. Acestea trebuiau să fie gata de mult, doar că... a apărut o problemă.
 
„Nu putea să încleie suprafaţa asta de joc pentru fotbal având în vedere că erau ploi”, spune Ion Burdiumov, şeful Direcţiei Locativ Comunale. 
 
Din acelaşi motiv bat pasul pe loc şi reparaţiile de pe strada 31 august.

„Să nu aud că iar o plouat, sau o bătut soarele prea tare”, a spus, mai în glumă, mai în serios, primarul interimar Ruslan Codreanu. 
 
Restanţe se înregistrează şi la reabilitarea aleii din bulevardul Grigore Vieru. Cât va mai dură? E o întrebare la care nu există răspuns.
 
„A mai rămas numai de vopsit fundamentul şi până la sfârşitul săptămânii ne străduim, dar nu promit„, spune Serghei Carp, şeful Î.M. Spaţii Verzi.
 
Explicaţiile din partea şefului de la Spaţii Verzi au sunat la fel. S-a aplicat vopseau când era frig şi nu a mai ţinut. Acum, primarul îi roagă pe toţi subalternii să se inspire de la ţările nordice, precum Suedia, Norvegia, Finlanda sau Danemarca.
 
„Acolo unde temperaturtile suntîn minus, ninge, plouă, acolo se face şi marcaj, se tencuieşte, se vopseşte gardul de fontă,  se plombează şi gropile. Numai la voi ploua. Serios, daţi să facem un demers oficial către ţările nordice să vă duceţi 5 oameni acolo şi să vă învăţaţi a face lucrări”, spune Ruslan Codreanu.
Similare
RECOMANDĂRI