Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Locuitorii comunei Ghidighici de lângă Chişinău se plâng că în ultima vreme s-au înmulţit furturile

Locuitorii comunei Ghidighici de lângă Chişinău se plâng că în ultima vreme s-au înmulţit furturile, iar hoţii rămân în libertate. Unii spun că aceştia pătrund tot mai mult în locuinţele oamenilor şi sustrag bani, electrocasnice şi alte obiecte de preţ. Primarul localităţii recunoaşte că recepţionează des asemenea plângeri, dar caută soluţii pentru că poliţistul din sat nu poate face faţă situaţiei de unul singur.

Locuitorii satului Ghidighici, spun că hoţii preferă să pătrundă în case noi. Mulţi se plâng că au rămas fără televizoare, computere sau chiar instalaţii de încălzire, iar poliţia nu găseşte hoţii.

Poliţistul din Ghidighici a refuzat să ne explice personal situaţia. Dar ofiţerul de presă de la direcţia de poliţie Chişinău, ne-a comunicat că se iau măsurile necesare pentru a identifica hoţii. Primarul din Ghidighici spune că a organizat ieri o şedinţă comună cu reprezentanţii poliţiei pentru a găsi soluţii.

VICTOR DURBALĂ, prirmarul satului Ghidighici: „Fiecare care deţine o informaţie  intervin cu rugămintea să ajute poliţiştii, ştiţi că şi politişti nu prea sunt, nu sunt cadre şi asta tot e o problemă. Am convenit să alocăm câteva surse financiare, să instalam mai multe camere de supraveghere, avem un plan comun cum să facem”.

Potrivit poliţiei, anul trecut, în Ghidighici au fost înregistate 20 de furturi. În trei cazuri, hoţii nu au fost descoperiţi.
 
Similare
RECOMANDĂRI