VIDEO. PPDA cere, din nou, convocarea şedinţei extraordinare a Parlamentului în legătură cu scumpirea carburanţilor şi a tarifelor la călătorii
Vizualizari:

VIDEO. PPDA cere, din nou, convocarea şedinţei extraordinare a Parlamentului în legătură cu scumpirea carburanţilor şi a tarifelor la călătorii

Platforma Demnitate şi Adevăr solicită convocarea în regim de urgenţă a sesiunii extraordinare a Parlamentului pentru audierea ministrului Economiei şi Infrastructurii, precum şi preşdintelui Consiliului Concurenţei, pentru a dezbate situaţia majorării tarifelor la călătoriile publice, situaţia licitaţiilor pentru achiziţiile pentru lucrările de reparaţie şi modernizare a drumurilor, dar şi situaţia majorării tarifelor la carburanţi.

În mod special, PPDA se adresează Partidului Democrat să susţină convocarea şedinţei extraordinare a Parlamentului.

„PD declară că este în opoziţie, în opoziţie înseamnă că în opoziţie şi cu aceste scumpiri. Dacă nu, atunci facem constatarea că PD a devenit o anexă a PSRM”, a declarat Slusari.

 Ce ţine de anunţul de astăzi a premierului Ion Chicu, cu privire la crearea unui Grup de monitorizare a preţurilor la carburanţi, Alexandru Slusari spune :
„Este o abordare primitivă, neprofesionistă. Guvernul trebuie să acţioneze. Cetăţenii nu aşteaptă constatări şi monitorizări, ci acţiuni”.
 
Amintim că PPDA a mai cerut o dată convocarea şedinţei extraordinare a Parlamentului pe subiectul Aeroportului Internaţional Chişinău. Penru convocarea şedinţei erau nevoie de 34 de semnături, însă această cifră nu a fost atinsă, deocamdată.


Similare
RECOMANDĂRI