VIDEO. UPDATE: Încă două persoane au decedat de COVID-19, alte 114 se află în stare gravă. Satul Talmaza ar putea intra în carantină
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE: Încă două persoane au decedat de COVID-19, alte 114 se află în stare gravă. Satul Talmaza ar putea intra în carantină

UPDATE: COVID-19 a mai făcut două victime în Republica Moldova. Este vorba de doi bărbaţi de 71, respectiv 68 de ani din Cahul şi Glodeni. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu. Oficialul a mai anunţat că a fost înaintată propunerea de a se institui regim de carantină în satul Talmaza.

Numărul total al deceselor a ajuns la 24.

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 1056 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea, 114 sunt de import şi 942 sunt cu transmitere locală.

u fost făcute în total 5108 teste. În stare gravă se află 114 persoane, iar 328 sunt în stare de gravitate medie. 7 persoane sunt intubate. În regiunea transnistreană sunt 59 de personae infectate. Până astăzi, 43 de persoane s-au tratat.

Briefing de presă susţinut de ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informaţiilor actualizate privind controlul infecţiei prin Coronavirusul de tip nou, la nivel naţional.
Similare
RECOMANDĂRI