LIVE/UPDATE. Şedinţa Parlamentului Republicii Moldova, 27 februarie 2020
Vizualizari:

LIVE/UPDATE. Şedinţa Parlamentului Republicii Moldova, 27 februarie 2020

Parlamentul de la Chişinău se întruneşte în şedinţă plenară. Deputaţii vor avea de discutat 21 de proiecte de legi şi hotărâri.

UPDATE: Deputaţii PAS şi PPDA au părăsit sala de şedinţe a Parlamentului, în semn de protest, însă au revenit după scurt timp. Asta după ce s-a anunţat că procedura de vot a proiectelor va avea loc la ora 13:00, deşi Regulamentul Parlamentului prevede că proiectele se votează fiecare în parte, după dezbaterea acestuia. UPDATE: Cetăţenia prin investiţii: Moratoriul asupra legii va fi discutat în Parlament mâine

UPDATE: Majoritatea parlamentară a respins mai multe iniţiative ale fracţiunilor PAS şi PPDA, dar şi ale grupului parlamentar Pro Moldova. Printre acestea se numără iniţiativa cu privire la includerea pe ordinea de zi a unei Declaraţii de comemorare a victimelor şi evenimentelor de pe Nistru din 1992, solicitarea repetată de audiere a ministrului de Externe Aureliu Ciocoi, dar şi includerea pe ordinea zi a unui proiect prin care să fie aprobat în funcţia de membru al Biroului Permanent a unui deputat din grupul Pro Moldova.

Similare
RECOMANDĂRI