VIDEO. UPDATE: PSRM şi PD lipsesc, şedinţa Parlamentului nu poate avea loc. Candu: Suntem stupefiaţi de nesimţirea de care dă dovadă majoritatea parlamentară
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE: PSRM şi PD lipsesc, şedinţa Parlamentului nu poate avea loc. Candu: Suntem stupefiaţi de nesimţirea de care dă dovadă majoritatea parlamentară

UPDATE: La şedinţa de astăzi a Parlamentului s-au prezentat doar 39 de deputaţi. PSRM  şi PD au decis să nu se prezinte. 

„Din păcate sunt nevoită să constat lipsa cvorumului, şedinţa nu poate fi deschisă”, a declarat Zinaida Greceanîi, preşedintele Parlamntului, după care a părăsit plenul. 

„Noi astăzi vedem un circ organizat de majoritatea parlamentară. Cu regret procedurile democraţiei nu sunt respectate. În mod normal, pentru ca această răspundere să fie respectată ca procedură şi ca termenul de 72 de ore să curgă, normal, premierul trebuia să prezinte proiectul de lege pentru care şi-a asumat răspunderea. Bineînţeles suntem în situaţia în care am putea să o contestăm şi să constatăm că nici asumarea de răspundere nu funcţionează aşa cum ar trebui, nemaivorbind de obrăznicia şi nesimţirea de care dau dovadă de care dau dpvadă din majoritatea parlamentară şi din guvernare. Suntem chiar stupefiaţi de nesimţirea şi de bătaia de joc de care dau dovadă”, a declarat Andrian Candu. 

După Andrian Candu, a început să vorbească şi deputatul Sergiu Litvinenco, însă înregistrarea video a Parlamentului s-a încheiat, fără ca declaraţiile deputatului. să poată fi auzite.
------------------------------------------------

Parlamentul Republicii Moldova se întruneşte în şedinţă plenară.

Similare
RECOMANDĂRI