VIDEO. UPDATE: Cei şase foşti deputaţi PDM au creat grupul „Pro-Moldova”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE: Cei şase foşti deputaţi PDM au creat grupul „Pro-Moldova”

UPDATE: Deputatul Sergiu Sîrbu a anunţat că cei şase ex-democraţi în frunte cu Andrian Candu au creat grupul „Pro-Moldova”. Preşedintele grupului a fost ales Andrian Candu, iar secretar Sergiu Sîrbu.

UPDATE: Dumitru Diacov le-a urat succes foştilor colegi şi a anunţat că aceştia au fost excluşi din fracţiunea democraţilor.

„Le urăm succes foştilor colegi pe valurile tumultoase ale politicii moldoveneşti. Îmi pare rău doar că domnul Sîrbu nu s-a ales cu o funcţie mai mare în acest grup”, a spus Diacov.

UPDATE: Biroul permanent al Parlamentului a decis ca moţiunea simplă contra ministrului Afacerilor Externe şi integrării Europene, Aureliu Ciocoi, să nu fie inclusă în dezbaterea parlamentară.

Majoritatea Parlamentară spune că decizia de neadmitere a moţiunii a fost luată de Comisia juridică numiri şi imunităţi.

Amintim că ministrul de Externe de la Chişinău, Aureliu Ciocoi, a declarat că războiului de pe Nistru i-au pus capăt ruşii care, prin intervenţia lor, nu au făcut decât să oprească vărsarea de sânge.

După aceste declaraţii, PAS şi PPDA au anunţat, la şedinţa trecută a Parlamentului, o moţiune simplă împotriva activităţii ministrului.
-----------------

Parlamentul Republicii Moldova se întruneşte în şedinţă plenară. Deputaţii urmează să discute pe marginea a 21 de proiecte de legi, printre care se află cele care se referă la moratoriul asupra controlului de stat la întreprinderile micro, mici şi mijlocii, la informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare şi altele.

Similare
RECOMANDĂRI