VIDEO. UPDATE. Vlad Filat: Voi depune o plângere la Procuratură, prin care voi cere audierea avocatului Igor Popa
Sursa foto:IPN Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Vlad Filat: Voi depune o plângere la Procuratură, prin care voi cere audierea avocatului Igor Popa

UPDATE. Luni voi depune o plângere la Procuratură, în care voi cere audierea avocatului Igor Popa pentru a prezenta probe în privinţa declaraţiilor făcute de acesta, a spus Vlad Filat în cadrul conferinţei de presă.susţinută astăzi. Liderul PLDM a precizat că va sta la dispoziţia instituţiilor abilitate zi şi noapte.

„Fac apel public să se autosesizeze pe baza declaraţiilor mincinoase ale lui Igor Popa. El nu a depus denunţ pentru că un denunţ mincinos ar însemna răspundere penală. Afirmaţiile lui presupun răspundere civilă pentru calomnie, ceea ce nu înseamnă că nu îl voi acţiona în instanţa de judecată pentru calomnie”, a declarat Vlad Filat.

UPDATE. „Avocatul Igor Popa a afirmat că m-am căsătorit cu Cristina Bancu pentru a nu plăti factiurile şi pentru a avea aproape un avocat care ştia dosarul. Pentru afirmaţia asta, aşa, bărbăteşte, i-aş da un pumn”, a spus Vlad Filat.

„Nu pot să fac asta pentru că sunt eliberat condiţionat, dar va veni momentul, vă asigur”, a spus Vlad Filat.

UPDATE. În aşa-numitul proces eu nu am avut apărător. Prin comparaţie cu avocatul Igor Popa, procurorul Beţişor a fost dulce, a declarat liderul PLDM, Vlad Filat, într-o conferinţă de presă.

Liderul PLDM a menţionat că va proceda în consecinţă, urmând să se adreseze instanţelor naţionale şi apoi la CEDO.

Similare
RECOMANDĂRI