VIDEO. UPDATE. Slusari: Principala problemă în raportul cu PSRM şi pentru construcţia unei coaliţii este Dodon
Sursa foto:captură video: realitatealive Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Slusari: Principala problemă în raportul cu PSRM şi pentru construcţia unei coaliţii este Dodon

Deputatul din Blocul ACUM Alexandru Slusari spune că zarurile sunt deja aruncate şi că vom avea un guvern tehnocrat, iar consultările de astăzi sunt doar nişte formalităţi.

„Nu este problema în PSRM, să fie foarte clar. Noi facem distincţii între PSRM şi Dodon. Nu există garanţii că nu va fi imixtiunea preşedintelui în actul guvernării şi mai departe”, a menţionat Slusari.

Slusari mai spune că unica garanţie a unei noi coaliţii ACUM-PSRM este doar demisia preşedintelui, lucru pe care i l-a spus şi lui Igor Dodon.

Fiind întrebat despre o eventuală discuţie dintre ACUM şi PDM, deputatul Alexandru Slusari a declarat că cu democraţii ar fi posibil de discutat dacă în acea perioadă s-ar fi produs un proces de purificare a partidului.

Colegul să de bloc, Igor Grosu, a menţionat că propunerea lor pentru preşedinte este tot Maia Sandu premier, împreună cu cabinetul actual de miniştri şi programul pe care l-a avut.

Potrivit lui Igor Grosu, Dodon a recunoscut că dacă nu era problema în procuror, oricum găsea altă problemă pentru a demite Guvernul Sandu.


Similare
RECOMANDĂRI