VIDEO. UPDATE. Andrei Năstase: PPDA are puterea de a veni cu un candidat propriu la alegerile prezidenţiale
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Andrei Năstase: PPDA are puterea de a veni cu un candidat propriu la alegerile prezidenţiale

UPDATE ORA 10:20 Andrei Năstase a declarat în cadrul conferinţei de presă susţinută de membri şi deputaţi ai PPDA că formaţiunea politică pe care o conduce are capacitatea de a veni cu un candidat propriu la alegerile prezidenţiale.

„Am insistat şi în Parlamentul Republicii Moldova să avem un singur grup al forţelor politice democratice, reformatoare. Aceleaşi demersuri la unitate le-am repetat şi în Consiliul Municipal. PPDA are capacitatea unui partid puternic să vină în faţa oamenilor cu propriul candidat, în cazul în care alte forţe politice şi civice nu vor da curs apelului nostru”, a spus Andrei Năstase.

UPDATE. ORA 10:10 Deputatul PPDA Inga Grigoriu a declarat că oameni care s-au opus vechiului regim sunt în continuare victimele unor dosare politice. Inga Grigoriu a dat drept exemplu cazurile lui Gheorghe Petic şi activistului Sergiu Cebotari.

„Astăzi, vedem că revin unele practici. Sunt târâţi din nou în instanţă oameni care s-au opus regimului Plahotniuc. Cerem încetarea imediată a persecuţiilor oamenilor care s-au opus vechiului regim”, a spus Inga Grigoriu.

Membri şi deputaţi ai PPDA susţin o conferinţă de presă despre dosarele penale deschise unor oameni politici şi activişti civici.

Similare
RECOMANDĂRI