VIDEO. În Republica Moldova au fost confirmate încă 112 de cazuri de infectare cu COVID-19
Vizualizari:

VIDEO. În Republica Moldova au fost confirmate încă 112 de cazuri de infectare cu COVID-19

În Republica Moldova au fost confirmate încă 112 de cazuri de infectare cu COVID-19, după ce au fost procesate 349 de probe. Datele au fost prezentate în cadrul unui briefing de presă.

"Împreună cu OMS am evaluat anterior şi am anunţat că există patru scenarii pentru Republica Moldova. Suntem la scenariul 3 acum, dar cel mai probabil vom trece de 1.000 de cazuri. Asta înseamnă implicarea mai multor instituţii medicale, implicarea tuturor medicilor disponibili şi azi am discutat detaliat cu experţii cum să trecem la scenariul 4, care, cel mai proabil, va fi implementat începând cu următoarele zile”, a spus preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

El a mai spus că, până în prezent, numărul total de infectări cu COVID-19 în Republica Moldova este de 864. El a afirmat că din numărul de 112 cazuri confirmate pozitiv astăzi, 8 cazuri sunt de import şi 104 sunt locale. 

Igor Dodon mai spus că până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate 15 decese ca urmare a infectării de COVID-19. Cele mai multe cazuri de import au fost din Marea Britanie, fiind urmată de Italia şi Ucraina.


Declaraţii după şedinţa Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19
Similare
RECOMANDĂRI