VIDEO. UPDATE. Andrei Năstase: Vremea răfuielilor politice a trecut. Avem nevoie de un guvern pro-european
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Andrei Năstase: Vremea răfuielilor politice a trecut. Avem nevoie de un guvern pro-european

UPDATE. Vremea răfuielilor politice a trecut şi este timpul pentru discuţii. Singura soluţie pentru a trece peste criza generalizată este un guvern pro-european, responsabil, a spus Andrei Năstase, preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, într-o conferinţă de presă. De asemenea, Andrei Năstase a îndemnat toţi deputaţii să susţină moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

„Republica Moldova are nevoie de un guvern pe care România să îl recunoască fără condiţionalităţi, iar Uniunea Europeană să îl valideze ca fiind guvernul care poate implementa reforme democratice, ireversibile”, a spus Andrei Năstase.

În context, liderul PPDA a menţionat că formaţiunea pe care o conduce este pregătită să îşi asume guvernarea Republicii Moldova.

Liderul PPDA a menţionat că, în perioada 26 iunie - 02 iulie, a întreprins o vizită la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu prim-ministrul Ludovic Orban şi cu mai mulţi miniştri ai cabinetului condus de Orban, fiind asigurat că România va susţine Republica Moldova pe calea reformelor democratice.

Similare
RECOMANDĂRI