VIDEO. SONDAJ. 41,6% dintre cetăţenii Republicii Moldova vor instalarea cât mai rapidă a unui Guvern
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. SONDAJ. 41,6% dintre cetăţenii Republicii Moldova vor instalarea cât mai rapidă a unui Guvern

UPDATE. 41,6% dintre cetăţenii Republicii Moldova vor instalarea cât mai rapidă a unui Guvern care să se ocupe de soluţionarea problemelor existente. Datele reies dintr-un studiu cu tema „Rezultatele studiului sociologic Vox Populi februarie 2021: Situaţia socio-economică în condiţiile crizei pandemice”.prezentat de Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din Republica Moldova.

37,8% dintre respondenţi au spus că vor alegeri anticipate care să schimbe componenţa Legislativului, în timp ce un preocent de 15,6% a declarat că le este indiferent. 4,1% dintre cei chestionaţi nu au răspuns sau nu au ştiut ce să răspundă.

UPDATE. Cu 25,4% dintre răspunsuri, preşedintele Maia Sandu este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere a cetăţenilor Republicii Moldova

Pe locul secund, cu 21,3% dintre răspunsuri, se află Igor Dodon şi pe locul al treilea al încrederii, cu 5,9% se află Ilan Şor.

UPDATE. 56,1% dintre cetăţenii Republicii Moldova au fost afectaţi de pandemia de coronavirus

Astfel, 15,7% dintre respondenţi au spus că au fost afectaţi în foarte mare măsură, 40,4% dintre cei chestionaţi au fost afectaţi  în mare măsură, în timp ce 30% susţin că au fost afectaţi  în mică măsură.

Interviul a fost realizat la domiciliu în perioada 12 - 20 februarie, pe un număr de 1191 de persoane, din 99 localităţi şi are o marjă de eroare de +/- 3%

Similare
RECOMANDĂRI