Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Lacrimi şi omagii pentru Draga Olteanu Matei. Marea actriţă va fi înmormântată duminică, la Piatra Neamţ

La căpătâiul actriţei Draga Olteanu Matei au venit şi astăzi zeci de oameni să-i aducă un ultim omagiu. Mulţi dintre ei nu au cunoscut-o personal, dar spun, cu lacrimi în ochi, că nu o pot uita pe Draga. Ea le-a făcut viaţa mai frumoasă tuturor, prin memorabile piese de teatru şi filme în care a jucat.

Oamenii, cei pentru care a jucat cu atâta suflet în filme şi le-a dăruit din inima ei cu fiecare reprezentaţie pe scena teatrului, nu au uitat-o pe Draga Olteanu Matei. Trişti şi cu lacrimi în ochi, au venit să îşi ia rămas bun şi îşi arate respectul pentru Draga, cea care le-a adus zâmbete pe chipuri timp de peste 50 de ani.

Cei care au cunoscut-o regretă dispariţia marii actriţe a scenei şi filmului românesc, mai ales pentru că era un om deosebit, prin purtarea aleasă, veselia şi energia pe care le transmitea celor din jur.

Sicriul cu corpul actriţei este depus pe scena Cinematografului Mon Amour din Piatra Neamţ. Cei care doresc să-şi ia rămas bun o pot face până duminică, atunci când vor avea loc funeraliile.

 

Similare
RECOMANDĂRI