La trecerea subterană de la viaduct au fost instalate camere de supraveghere video
Sursa foto:chisinau.md Vizualizari:

La trecerea subterană de la viaduct au fost instalate camere de supraveghere video

Lucrările de reabilitare a pasajului subteran de la Viaduct, din sectorul Centru al capitalei, sunt executate în proporţie de 95 la sută. În scurt timp obiectivul va fi dat în exploatare. 

În urma lucrărilor executate, tavanul, acoperişul şi scările au fost înlocuite în totalitate, iar podeaua, care este din plăci de granit, a fost restaurată. Totodată, au fost amenajate rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru securitatea obiectivului renovat, au fost instalate patru camere de supraveghere video, iar panourile de pe pereţii pasajului au fost acoperiţi cu material rezistent la acţiuni de vandalism.

Primarul general a îndemnat cetăţenii să păstreze curăţenia, dar şi starea iniţială a obiectivelor renovate.

„Cei care se gândesc să facă dezordine sau să lovească cu picioarele în ceea ce a fost renovat, trebuie să se gândească de două ori. Aceştia vor fi amendaţi şi documentaţi de poliţie”, a declarat Ion Ceban.

Proiectul de reabilitare a trecerii subterane a fost realizat de un agent economic care activează în preajmă (CC „MallDova"), care a şi suportat toate cheltuielile, astfel că municipalitatea nu a cheltuit în acest scop bani din buget.
 
Similare
RECOMANDĂRI