La ce dată va fi lansat complexul Arena Chişinău: Autorităţile anunţă un nou termen
Vizualizari:

La ce dată va fi lansat complexul Arena Chişinău: Autorităţile anunţă un nou termen

După ce au spus că Arena Chişinău va fi gata până la Hramul Oraşului, apoi până la sfârşitul anului 2019, iar următorul termen promis a fost aprilie 2020, autorităţile anunţă o nouă dată: 1 mai. În această zi se preconizează a fi lansat complexul Arena Chişinău.

Prim-ministrul a convocat astăzi o şedinţă cu responsabili de la MEI, MECC, Ministerul Finanţelor, IGP, APP şi primăria municipiului Chişinău.

Responsabilii de executarea acţiunilor au prezentat premierului informaţii în detaliu despre situaţia actuală şi progresul pe fiecare dimensiune. Printre subiectele abordate au fost proiectarea şi executarea căilor de acces spre complex, finanţarea lucrărilor şi activităţile de recepţie finală a obiectului.

Conducătorul întreprinderii ce administrează complexul a informat că, în prezent, lucrările interne sunt executate aproape integral. La moment, se realizează procedurile de testare a sistemelor şi echipamentelor pentru a verifica funcţionalitatea infrastructurii complexului. În special, la şedinţă au fost examinate scenariile de executare a căilor de acces, ţinând cont de faptul că în regiunea complexului urmează să fie construit drumul de centură al oraşului Chişinău.

Similare
RECOMANDĂRI