Kirkorov a devenit „Artist al Poporului” Republicii Moldova din mâna lui Dodon
Sursa foto:Facebook/Igor Dodon Vizualizari:

Kirkorov a devenit „Artist al Poporului” Republicii Moldova din mâna lui Dodon

Igor Dodon i-a conferit titlul onorific de Artist al Poporului cântăreţului rus de origine bulgară Filip Kirkorov. Anunţul a fost făcut chiar de Dodon pe o reţea de socializare.

„În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse, am conferit interpretului de muzică uşoară, compozitorului şi producătorului din Federaţia Rusă, domnului Filip Kirkorov titlul onorific „Artist al Poporului”, a scris Igor Dodon.

Amintim că renumitul umorist din Republica Moldova, Gheorghe Urschi a fost decorat cu acest titlu abea în anul 2012 după 40 de ani de activitate scenică şi la un an după ce suferise un atac cerebral.

Filip Kirkorov se află în Republica Moldova pentru a participa la Festivalul Căpşunelor şi Mierii care are loc în satul lui Igor Dodon, Sadova. Dodon spune că nu va plăti nimic pentru concertul lui Kirkorov, presa rusă menţionează însă că un concert a acestui interpret costă între 30 şi 40 de mii de dolari.

 
Similare
RECOMANDĂRI