Jizdan: Partidul Democrat ar putea să voteze cu ACUM o moţiune de cenzură împotriva guvernului Chicu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Jizdan: Partidul Democrat ar putea să voteze cu ACUM o moţiune de cenzură împotriva guvernului Chicu

Aşa cum au votat, împreună cu PSRM pentru a învesti Guvernul actual, Partidul Democrat ar putea să voteze şi cu deputaţii ACUM pentru o moţiune de cenzură împotriva guvernului Chicu.

„Desigur că dacă acest Guvern nu va produce nimic, Partidul Democrat va veni cu o moţiune cenzură împotriva Guvernului care nu produce. Dacă Blocul ACUM va împărtăşi aceleaşi viziuni cu noi, noi vom întruni numărul necesar de voturi pentru a scoate din curs acest Guvern,” a declarat Alexandru Jizdan.

Fostul ministru de Interne, deputatul democrat Alexandru Jizdan, afirmă că PD nu se mai identifică cu Vlad Plahotniuc.

„A fost poate prea puţină comunicare, oamenii au rămas supăraţi, oamenii sunt, pe alocuri, indignaţi. Dar nu e bine să trăim cu amintiri. PSRM şi-a învăţat lecţia, PD şi-a învăţat lecţia şi sper că ACUM tot îşi va învăţa lecţia”, spune el.

Într-un interviu la Europa Liberă, Jizdan admite că între fostul lider PD şi şeful statului, Igor Dodon, a existat o războire, însă afirmă că PD „şi-a învăţat lecţia”.

„ O să găsiţi puţină fericire astăzi în Partidul Democrat în urma la ceea ce s-a produs. Războirea asta noi am prins-o în luna iunie, 7-8 iunie atunci am înţeles că cineva se războiesc între ei, doar ştiţi că aceste tratative ele au fost foarte închise .”

Întrebat de câţi bani are nevoie un partid, Jizdan a declarat că PD-ul nu are bani la momentul de faţă. „Eu pot să vă spun în calitate de secretar general al PDM, cum e să fii secretar general într-un partid, care nu are bani deloc. Asta pot să vă povestesc, cum se face politică fără bani”, a mai menţionat el.

Similare
RECOMANDĂRI