Ion Chicu lansează acuzaţii în adresa PPDA şi a Maiei Sandu: „Toată vara s-au ocupat de preluarea schemelor”, „Vrea atenţie, dar n-avem timp”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ion Chicu lansează acuzaţii în adresa PPDA şi a Maiei Sandu: „Toată vara s-au ocupat de preluarea schemelor”, „Vrea atenţie, dar n-avem timp”

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacţie la solicitarea PPDA, care cere preşedinţiei şi guvernului transparenţă maximă la subiectul alimentării ţării cu gaze.

Ion Chicu a venit cu acuzaţii la adresa celor din PPDA, menţionând că partidul „caută disperat să „greiereze” ceva, numai ca să nu-i uite lumea” şi că

„Îngrijoraţii si potenţii, care toată vara s-au ocupat de preluarea schemelor, reparaţii costisitoare din bugetul public a curtii blocului unde traiesc, dar şi alte isprăvi de genul acesta - în loc să pregătească ţara de sezonul rece, caută disperat să "greiereze" ceva, numai să nu-i uite lumea”, a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, premierul a venit cu acuzaţii şi la adresa fostului premier, Maia Sandu.

„Am informaţie, că potenta doamnă, în afară de adresările disperate către partenerii de dezvoltare de a stopa colaborarea cu Republica Moldova (până nu redevine ea premier/preşedinte/procuror si mamă a naţiunii), mai dă târcoale şi prin alte părţi, pentru a zădărnici eforturile guvernului de a soluţiona problemele energetice, inclusiv aprovizionarea cu gaze. E în stilul ei, dar haideti s-o vorbim doar de bine, că dacă deloc - se supără. Vrea atenţie, dar nu avem timp - trebuie să curăţim mizeria pe care a lăsat-o în administraţia publică centrală. Abia vineri am reuşit să-i corectăm isprava cu reţinerile de salarii...”, mai scrie Ion Chicu.

De menţionat că Maia Sandu şi fostul ministru al finanţelor au respins de mai multe ori acuzaţiile legate de salarii. În acest sens, Maia Sandu spune că Ion Chicu „minte cu neruşinare” şi că problema salariilor este una pe care tot Chicu a creat-o pe timpul când era „ministrul de Finanţe al lui Plahotniuc”. Mai mult, Maia Sandu a spus că actualul premier Chicu „îi ţine pe oameni fără salarii ca să poată face acuzaţii false” în adresa fostului Guvern Sandu.

Similare
RECOMANDĂRI