Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum comentează premierul Ion Chicu zvonurile despre nunta din weekend a fiului său

Întrebat de moderatorul emisiunii Punctul pe AZI de la postul TVR MOLDOVA dacă nu consideră că nunta fiului său ar fi un antiexemplu, în special pentru cei care sunt sceptici în privinţa coronavirusului, premierul Ion Chicu a declarat că fiul său s-a căsătorit în anul 2019 şi că acum nu a fost o nuntă, ci doar o masă de sărbătoare cu cele mai apropiate persoane..

Premierul a precizat că toate regulile care ţin de numărul de participanţi au fost respectate.

„La acest eveniment au participat exclusiv unchii şi mătuşile fiului meu, sora mea şi doi fraţi şi o soră a soţiei mele”, a spus Ion Chicu.

Primul-ministru a menţionat că evenimentul a fost unul permis şi că speculaţiile care se fac sunt politice şi îi afectează familia.

„Eu vă spun cu toată responsabilitatea. Nu s-au încălcat regulile. Acest subiect este închis”, a spus Ion Chicu.

Potrivit acestuia, petrecerea nu a fost o nuntă şi s-a desfăşurat în spaţiu liber, cu respectarea tuturor regulilor de protecţie împotriva coronavirusului.

„Faptul că se transmite un mesaj că se tratează neserios această pandemie nu este corect”, a spus Ion Chicu.

În ceea ce ţine de implicarea ofiţerilor SPPS în asigurarea pazei în ziua evenimentului, inclusiv prin faptul că persoanele care au restricţionat accesul pe teritoriul vinăriei unde a avut loc petrecerea ar fi fost ofiţeri SPPS, Ion Chicu a declarat că„întrebarea respectivă trebuie acordată serviciului respectiv.

Am siguranţa că s-au respectat toate protocoalele”, a conchis Ion Chicu. 
Similare
RECOMANDĂRI