Ion Ceban: Un partid cu 26 de mandate insistă şi pe funcţia de speaker, şi pe funcţia de premier. Nu există astfel de experienţe
Sursa foto:rlive.md Vizualizari:

Ion Ceban: Un partid cu 26 de mandate insistă şi pe funcţia de speaker, şi pe funcţia de premier. Nu există astfel de experienţe

Partidul socialiştilor consideră „regretabil” faptul că un partid cu 26 de mandate insistă şi pe funcţia de speaker şi pe funcţia de premier. În acelaşi timp, PSRM se arată nemulţumit că „conducerea ACUM nu a binevoit să vină la discuţie”, astfel, liderul PSRM a părăsit sala de şedinţe.

„Noi nu ne dorim alegeri anticipate, dar dacă nu va exista o altă soluţie, nu vedem cum am putea repara asta în viitiorul apropiat.

„Regretabilă este rigiditatea reprezentanţilor blocului ACUM referitor la eventuale discuţii, am încercat să fim foarte flexibili, am zis ce am putea să examinăm şi ce nu am putea să examinăm.

În acelaşi timp, socialistul Ion Ceban a declarat că „nu există o astfel de experienţă, în care un partid cu 26 de mandate să insiste şi pe funcţia de speaker, şi pe funcţia de premier”.

În concluzie, PSRM a declarat că a luat act de poziţia ACUM, pe care o va expune în cadrul şedinţei Consiliului Republican al PSRM, care va avea loc mâine.

Citeşte şi:

Citeşte şi:
 

VIDEO. Deputaţii din Blocul ACUM susţin declaraţii de presă

 

ACUM, către PSRM: „Avem ideologii prea diferite, este evident că nu putem avea o coaliţie”

 

VIDEO. Dialog între Partidul Socialiştilor din Republica Moldova şi Blocul ACUM

Similare
RECOMANDĂRI