Incendiu într-un bloc de locuit din sectorul Botanica
Sursa foto:dse.md Vizualizari:

Incendiu într-un bloc de locuit din sectorul Botanica

În seara zilei de 22 februarie salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în urma deflagraţiei, care s-a produs într-un bloc de locuit cu 6 nivele pe strada Independenţei 12/1 din municipiul Chişinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 20:17 minute. La faţa locului au fost înreptate patru echipaje de salvatori. Ajunşi, angajaţii IGSU au stabilit că în urma exploziei într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile, uşile în apartamentele de la etajele 1- 5. Pereţii portanţi nu au fost afectaţi. Salvatorii au verificat toate locuinţele pentru a stabili dacă nu au fost blocate careva persoane sub dărămături.

Victime nu au fost raportate, iar potrivit informaţiilor prleminare doi minori în vârstă de 1 şi 10 ani, precum şi o femeie au avut de suferit.

Conform datelor operative, copiii au fost internaţi la Spitalul Clinic Municipal De Copii "Valentin Ignatenco"în stare stabilă satisfăcătoare. La moment, la faţa locului lucrează toate serviciile abilitate.

Cauza şi circumstanşele producerii deflagraţiei urmează a fi stabilite ulterior de specialişti.
Similare
RECOMANDĂRI