Încă un lucrător medical a decedat din cauza COVID, în R. Moldova
Vizualizari:

Încă un lucrător medical a decedat din cauza COVID, în R. Moldova

Încă un lucrător medical a pierdut lupta cu coronavirusul. Despre aceasta anunţă IMSP Institutul de Cardiologie, într-o opstare pe Facebook.

„Condoleanţe familiei colegei noastre, Ceaglei Svetlana, care a pierdut lupta cu viaţa la vârsta de 54 de ani din cauza complicaţiilor survenite în urma infectării cu COVID-19 !
Conducerea Institutului de Cardiologie exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a Svetlanei Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie in calitate de felcer-laborant peste 30 de ani.
O cunoaştem ca o persoană dedicată, implicată, activă şi foarte muncitoare. Institutul de Cardiologie a pierdut un adevărat specialist şi un om cu suflet mare. Veşnică amintire!”, se spune în mesajul instituţiei. 

Acesta este al 68-lea lucrător medical decedat din cauza COVID, de la începutul pandemiei, în R. Moldova. Amintim, până astăzi, Ministerul a raportat 3176 de decese şi 150 138 de infectări cu COVID.
Similare
RECOMANDĂRI