Încă un deputat din Parlamentul Republicii Moldova anunţă că este infectat cu COVID-19
Vizualizari:

Încă un deputat din Parlamentul Republicii Moldova anunţă că este infectat cu COVID-19

Deputatul neafiliat, fost deputat Pro Moldova, Grigore Repeşciuc, a fost confirmat cu COVID-19. Anunţul a fost făcut de către deputat pe pagina sa de Facebook.

„Din păcate, noul virus continuă să facă capturi. Urmând mai mulţi colegi, am fost depistat pozitiv la COVID-19. Cu respectarea tuturor regulamentelor sanitar-epidemiologice, urmez tratamentul la domiciliu, în condiţii de autoizolare maximă, pentru a-mi proteja familia şi pe toţi cei apropiaţi.
Pericolul pandemic stă pe aproape, de aceea rog toată lumea să fie prudentă, să respecte elementarele măsuri de protecţie – masca purtată corect, distanţa socială, dezinfectarea şi evitarea locurilor aglomerate. O să ieşim şi din greul acesta, însă nu fără a depune un efort comun”, a scris Repeşciuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim, deputatul a anunţat săptămâna trecută că părăseşte Pro Moldova, alături de alţi 3 deputaţi.

De asemenea, menţionăm că, din cei 101 deputaţi, până acum au fost infectaţi cu COVID Eugeniu Nichiforciuc, Vladimir Mîzdrenco, Arina Spătaru, Oleg Sîrbu, Ghenadie Verdeş, Zinaida Greceanîi, Corneliu Furculiţă, Vlad Batrîncea, Corneliu Padnevici.
 
Similare
RECOMANDĂRI