Încă un deces în Republica Moldova ca urmare a infectării cu COVID-19. Este vorba de un medic
Vizualizari:

Încă un deces în Republica Moldova ca urmare a infectării cu COVID-19. Este vorba de un medic

În Republica Moldova a mai fost înregistrat un deces ca urmare a infectării cu COVID-19. Despre acest lucru anunţă Ministerul Sănătăţii. Potrivit instituţiei, este vorba despre medicul radiolog,  Valeriu Pripa, care activa în cadrul unei clinici private.

Medicul în vârstă de 59 de ani a fost internat pe data de 28 martie la Spitalul Clinic Republican, în stare gravă, confirmat diagnosticul de COVID-19. El suferea de alte maladii cronice, hipertensiune de gradul III. 

Ministerul Sănătăţii susţine că infectarea nu a avut loc la locul de muncă al acestuia. Anterior acesta a efectuat o vizită în Marea Britanie.

"Regretatul medic, de profesie radiolog, doctor în ştiinţe medicale, activa ca Şef de secţie în cadrul clinicii Repromed, iar anterior a deţinut  funcţiile de şef Secţie Radiologie şi şef Secţie medicină nucleară în cadrul Spitalului Clinic Republican. Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale îşi exprimă tristeţea profundă pentru trecerea în nefiinţă a unui profesionist, care şi-a dedicat întreaga carieră sistemului medical", se spune în mesajul Ministerului Sănătăţii.
Similare
RECOMANDĂRI