Ilan Şor vine cu replică: Vrea răspuns oficial, nu pe Facebook. „Multstimate domnule primar Ruslan Codreanu...”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ilan Şor vine cu replică: Vrea răspuns oficial, nu pe Facebook. „Multstimate domnule primar Ruslan Codreanu...”

Ilan Şor aşteaptă un răspuns oficial din partea primarului general interimar al capitalei, şi nu pe Facebook. Cu un astfel de răspuns a venit liderul partidului Şor la refuzul lui Ruslan Codreanu, exprimat aseară în mediul online, ce ţine de iniţiativa lui Şor de a repara toate trecerile subterane din sectorul Botanica.

Ruslan Codreanu a scris aseară pe pagina sa că nu va accepta  „acest cadou electoral”.

Iată reacţia lui Ilan Şor:

„Multstimate dle primar interimar Ruslan Codreanu. În primul rând, acum nu suntem în campanie electorală. În al doilea rând, într-adevăr aţi observat că Partidul „ŞOR” întotdeauna îşi îndeplineşte promisiunile electorale, în comparaţie cu mulţi alţii. Însă, chestiunea despre care discutăm astăzi nu are legătură cu alegerile, dar este vorba despre probleme care trebuiau rezolvate demult – asigurarea securităţii pietonilor din Chişinău”, a scris Ilan Şor. 

Şor a răspuns şi la aluzia primarului precum că subteranele ar urma să fie reparate din „fonduri dubioase”:

„În al treilea rând. Ce ţine de provenienţa resurselor financiare pentru modernizarea subteranelor, sunt informaţii deschise, au apărut chiar şi în ştiri. E cazul să învăţaţi să vă informaţi corect, în loc să faceţi insinuări nefondate”, răspune Şor.

Mai mult, Şor s-a arătat indignat că Codreanu i-a răspuns pe Facebook

„Se pare, sunteţi în stare doar să faceţi compuneri pe facebook. Mai avem un bloc „notoriu” de deputaţi care se antrenează pe Facebook în loc să se ocupe cu lucruri serioase. Dar cu Facebook-ul şi cu postările pe Internet nu hrăneşti oamenii. Şi este absolut anormal să administrezi un oraş, cu atât mai mult o capitală, pe Internet”, a comentat Şor, menţionând că aşteaptă, totuşi, un răspuns oficial din partea primarului interimar al Chişinăului. 

Citeşte şi:

„Multstimate domnule Ilan Şor...” Răspunsul lui Ruslan Codreanu la solicitarea Partidului Şor de a repara toate subteranele de la Botanica

Similare
RECOMANDĂRI