Igor Dodon oferă garanţii funcţionarilor publici că nu vor fi pedepsiţi dacă vor recunoaşte noul Guvern
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon oferă garanţii funcţionarilor publici că nu vor fi pedepsiţi dacă vor recunoaşte noul Guvern

„Luaţi decizii de recunoaştere a noului Guvern şi declaraţi public despre aceasta. Vă garantez că nimeni nu vă va pedepsi pentru aceasta!”. Cu acest mesaj a venit Igor Dodon în această dimineaţă către funcţionarii publici, colaboratorii structurilor de forţă şi militarilor.

Partidul Democrat şi reprezentanţii săi nu mai au dreptul să se numească guvernare....Sunt convins că cetăţenii noştri nu vor permite PDM să guverneze ţara şi mai departe”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

În context, şeful statului s-a adresat tuturor funcţionarilor publici, colaboratorilor structurilor de forţă, militarilor: 

„Dumneavoastră puteţi deveni elementul de bază care va lansa procesul de transmitere paşnică a puterii, dumneavoastră puteţi salva ţara de destabilizare!

În fiecare minister, departament, agenţie, luaţi decizii de recunoaştere a noului Guvern şi declaraţi public despre aceasta. Vă garantez că nimeni nu vă va pedepsi pentru aceasta!

De asemenea, mă adresez către conducătorii instituţiilor de stat, ministerelor, departamentelor, către procurori şi judecători, inclusiv celor de la Curtea Constituţională: pe mulţi vă cunosc personal şi sunt convins că printre dumneavoastră sunt persoane oneste şi corecte. Mai bine demisionaţi, nu trebuie să fiţi complicii uzurpatorilor!”

Amintim că mai multe autorităţi locale şi-au declarat susţinerea pentur Guvernul Sandu, votat de Legisltiv sâmbăta trecutăprintre care oraşu Briceni. Tot ieri, acest pas a fost făcut şi de oraşul Cantemir, precum şi de câteva comune şi sate, printre care şi suburbiile Capitalei - Tohatin şi Sângera.
 

19 consilieri din Cahul au semnat o declaraţie de susţinere a Guvernului Sandu

 

16 consilieri din Cahul au semnat o declaraţie prin care susţin Guvernul condus de Maia Sandu

 

Încă un oraş de la nord se alătura primăriilor care susţin Guvernul Maia Sandu

Similare
RECOMANDĂRI