Igor Dodon merge, din nou, în Rusia. Anunţă că va avea mai multe întrevederi bilaterale
Sursa foto:Igor Dodon/Facebook Vizualizari:

Igor Dodon merge, din nou, în Rusia. Anunţă că va avea mai multe întrevederi bilaterale

Preşedintele Republicii Moldova va merge într-o nouă vizită în Rusia. Acesta va participa la şedinţa Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice şi la summit-ul informal al Comunităţii Statelor Independente.

Ambele evenimente vor avea loc la 20 decembrie, la Sankt Petersburg. Acolo, Dodon spune că va avea mai multe întrevederi bilaterale.

Invitaţia de a participa la aceste evenimente i-a fost transmisă de către ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov, cu care şeful statului a avut o întrevedere.

„Am discutat agenda actuală a relaţiilor strategice dintre ţările noastre, apreciind dinamica pozitivă a dezvoltării raporturilor comercial-economice. Am exprimat interesul major al Republicii Moldova pentru atragerea investiţiilor ruse în proiecte importante de infrastructură”, scrie Dodon pe pagina sa de Facebook. 

O altă vizită pe care a anunţat-o Igor Dodon, în săptămânile ce urmează, este în Turcia. 

De menţionat că de la începutul mandatului său de preşedinte (2016) Igor Dodon a efectuat zeci de vizite în Rusia, şi nicio vizită în România sau Ucraina.

Similare
RECOMANDĂRI