Igor Dodon l-a prezentat la Moscova pe Vadim Ceban, candidatul la funcţia de preşedinte la Moldovagaz
Sursa foto:Igor Dodon/Facebook Vizualizari:

Igor Dodon l-a prezentat la Moscova pe Vadim Ceban, candidatul la funcţia de preşedinte la Moldovagaz

Preşedintele Republicii Moldova nu a mers singur astăzi la Moscova. Acesta l-a luat şi pe Vadim Ceban, despre care a comunicat acum câteva zile că este candidatul la funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al SA “Moldovagaz”, şi l-a prezentat ruşilor.

Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că a avut la Moscova o întrevedere cu Dmitri Kozak, viceprim-ministrul Federaţiei Ruse, reprezentant special al Preşedintelui Federaţiei Ruse pentru dezvoltarea relaţiilor de cooperare comercial-economică cu Republica Moldova.
 
După cum a menţionat ieri, Igor Dodon a cerut o reducere la gazelle importate în R. Moldova.
 
„Am examinat solicitarea părţii moldoveneşti de a ne oferi reduceri la tarifele pentru gaze, începând cu ‪1 septembrie curent. Ţin să menţionez că în cadrul întrevederii l-am prezentat pe candidatul la funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al SA “Moldovagaz”, Vadim Ceban”, a scris Dodon.
 
Şeful statului spune că a mulţumit pentru prelungirea regimului preferenţial de export pentru cinci categorii de produse pe piaţa rusă, exprimîndu-şi speranţa că în viitor, va fi extinsă această listă şi cu alte categorii de mărfuri.
 
Igor Dodon a discutat cu Dmitri Kozak şi despre problema transnistreană, fiind preconizată şi o posibilă organizare, în prima jumătate a lunii octombrie, a unei reuniuni în formatul de negocieri "5+2".
 
Similare
RECOMANDĂRI