Igor Dodon, despre Chişinău Arena: „Trebuie construită, dar să vedem prin ce modalitate”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon, despre Chişinău Arena: „Trebuie construită, dar să vedem prin ce modalitate”

Şeful statului, Igor Dodon, spune că subiectul Chişinău Arena a fost discutat la şedinţa Consiliului Superior de Securitate (CSS) şi că construcţia acesteia ar trebui dusă la capăt pentru că ar fi o greşeală să fie abandonată când e gata în proporţie de 70 la sută. Cu toate acestea, trebuie analizat modul în care să fie executate lucrările finale.

Igor Dodon: „Noi avem nevoie de stadion. Ar fi o greşeală să-l lăsăm când este gata la 70 de procente. Dar totodată, trebuie să vedem cum procedăm. Investeşte statul banii necesari până la finalizare sau dacă există alte priorităţi vedem cine implementează proiectul.”

Preşedintele a mai declarat că la acest subiect sunt foarte multe decizii suspecte, netransparenţă totală şi nu este clar care a fost raţionamentul din partea statului, atunci când a trecut terenul în proprietate publică şi a alocat peste 200 milioane de lei.

Potrivit lui Dodon, va fi creată o comisie de anchetă separată pentru a verifica cuma a vut loc concursul şi în ce proporţii sunt implicate peroane din fosta guvernare.

„Ministerul Economiei va veni cu o decizie în acest sens”, mai spune preşedintele.
Similare
RECOMANDĂRI