Igor Dodon califică investigaţia despre vacanţele de lux drept un atac asupra lui
Sursa foto:zdg.md Vizualizari:

Igor Dodon califică investigaţia despre vacanţele de lux drept un atac asupra lui

Preşedintele Igor Dodon califică investigaţia Ziarului de Gardă, care a publicat fotografii care îl surprind pe şeful statului în vacanţe luxoase, pe care le-a petrecut în ultimii 10 ani, drept un atac asupra sa. Acesta spune că majoritatea informaţiilor relatate în investigaţie sunt false.

„Aţi văzut unele atacuri referitor la unele poze apărute 10 ani în urmă, că am fost undeva la odihnă.  În primul rând, marea majoritate a informaţiilor din aşa numita investigaţie sunt false”, a declarat Igor Dodon în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon se plânge că este ţinta a tot mai multe atacuri din partea oponenţilor politici care „au foarte mari emoţii”, după ce preşedintele a lansat mai multe iniţiative sociale.

„Zilnic sunt peste 250-300 de atacuri asupra preşedintelui Republicii Moldova. Acum facem o evaluare cam cât ar costa asta. Şi vreau să vă spun că se ridică se ridică la peste 1,5 milioane de lei zilnic Conturi sponsorizate de Facebook, emisiuni create şi lansate pe diferite canale de Youtube”.

Şeful statului mai spune că toate aceste lucruri nu îl deranjează nici pe el, nici pe familia sa.

Amintim că Ziarul de Gardă a publicat recent un material despre vacanţele de lux ale preşedintelui Igor Dodon. Deşi a ocupat doar funcţii publice şi a declarat doar venituri din salariu, în ultimii 10 ani preşedintele Igor Dodon şi-a petrecut cel puţin 20 de vacanţe în mai multe staţiuni şi hoteluri de lux din lume. Şeful statului a fost cazat inclusiv într-o vilă din Grecia, în care doar o cameră costă până la 20 de mii euro pe noapte. Întrebat de unde a luat aceşti bani, Igor Dodon spune că preţurile vacanţelor nu au depăşit veniturile personale.

Deputatul PPDA Alexandru Slusari a expediat către Autoritatea Naţională de Integritate şi Serviciul Fiscal de Stat un demers prin care cere acestor instituţii să se sesizeze pe marginea vacanţelor de lux ale preşedintelui Igor Dodon. Deocamdată, aceste instituţii nu au reacţionat în vreun fel, în mod public.
Similare
RECOMANDĂRI