Igor Dodon: Cei care au pierdut guvernarea SCOT bani din ţară în regim de urgenţă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon: Cei care au pierdut guvernarea SCOT bani din ţară în regim de urgenţă

Consiliul Suprem de Securitate (CSS), convocat astăzi în şedinţă, a adoptat câteva decizii cu privire la distrugerea probelor privind diverse infracţiuni, despre care a anunţat recent şeful statului Igor Dodon,

Potrivit decizie luate, CSS va solicita Băncii Naţionale şi Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor să prezinte informaţii zilnic despre toate fluxurile de mijloace financiare, confrom legislaţiei. De asemenea, se cer informaţii în acest sens şi până acum, începând cu 1 ianuarie 2019.

„În adresa membrilor CSS  parvin informaţii ca cei care au pierdut guvernarea în regim de urgenţă scot mijloace băneşti din ţară. Pentru a preîntâmpina, solicităm să fim informaţi zilnic”, a declarat Igor Dodon, după şedinţa CSS. 

De asemenea, referindu-se la informaţiile care au ajuns la şeful statului, conform cărora la CNA şi la SIS au fost arse documente legate de furtul miliardului, Igor Dodon a prevenit angajaţii acestor instituţii că au o „responsbailitate personală” faţă de actele ce se regăsesc în clădirile acestor instituţii.
 

Şeful statului: La CNA şi SIS, sâmbătă şi duminică s-au ars documente legate de furtul miliardului

Similare
RECOMANDĂRI