Igor Dodon anunţă că întreprinde o vizită oficială în Armenia
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon anunţă că întreprinde o vizită oficială în Armenia

Revenit recent din Italia, şeful statului, Igor Dodon, a anunţat pe pagina sa de Facebook că întreprinde o vizită oficială în Armenia, unde va avea mai multe întâlniri cu oficiali de rang înalt.

„Întreprind o vizită oficială de două zile în Republica Armenia. Pe parcursul a 26 de ani de independenţă a Republicii Moldova, aceasta este prima vizită oficială a unui preşedinte al Republicii Moldova în Republica Armenia. Pe agenda de lucru sunt incluse mai multe întrevederi cu înalţi demnitari de stat armeni”, se arată în anunţul lui Igor Dodon.

De asemenea, şeful statului a precizat că Armenia este membru a Uniunii Euroasiatice, iar în curând va semna Acord de colaborare şi cu Uniunea Europeană, ceea ce reprezintă o experienţă interesantă şi pentru Republica Moldova.

De când este în funcţia de şef al statului, Igor Dodon a efectuat în scurt timp cele mai multe vizite oficiale. El a vizitat Turcia, Ungaria, Italia, Belgia, Republica Islamică Iran, Republica Azerbaidjan şi mai mult de cinci vizite în Federaţia Rusă.

Similare