Igor Dodon a plecat la Moscova să discute cu personalităţi care doresc să ajute Republica Moldova
Sursa foto:Facebook / Igor Dodon Vizualizari:

Igor Dodon a plecat la Moscova să discute cu personalităţi care doresc să ajute Republica Moldova

Igor Dodon a luat din nou calea Moscovei, de data asta la invitaţia preşedintelui Consiliului de Administraţie a Universităţii Corporative „Sberbank”. Preşedintele Republicii Moldeova este însoţit de speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi, de başcanul Găgăuziei Irina Vlah şi de mai mulţi deputaţi PSRM

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Igor Dodon menţionează că a ajuns la Moscova la invitaţia lui Gherman Gref, preşedintele Consiliului de Administraţie a Universităţii Corporative „Sberbank”.

„În cadrul vizitei vom avea întrevederi cu personalităţi din diverse domenii, care doresc să acorde sprijin Republicii Moldova”, a scris Igor Dodon.

Preşedintele a menţionat că la Moscova este însoţit de „mai mulţi colegi”, iar din fotografiile ataţate postării, alături de Igor Dodon sunt observaţi speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi, başcanul Găgăuziei Irina Vlah, ministrul Economiei Anatol Usatăii, precum şi deputaţii PSRM Vladimir Odnostalco, Grigore Novac şi Adrian Lebedinschi.

În finalul postării, Igor Dodon menţionează că toate cheltuielile sunt suportate de organizatori şi că nu s-a cheltuit nimic din banii publici.
Similare
RECOMANDĂRI