Vizualizari:

UPDATE: Guvernul trimite sms-uri cetăţenilor. Ministrul sănătăţii mulţumeşte celor trei companii de telefonie mobilă „pentru deschidere şi suport”

UPDATE. Ministrul Sănătăţii Viorica Dumbrăveanu a mulţumit, în cadrul şedinţei de Guvern de astăzi, celor trei companii de telefonie mobilă Orange, Moldcell şi Unite, pentru cooperare. Ministrul dă asigurări că Guvernul nu deţine numerele de telefoane ale cetăţenilor.

Astăzi, pe telefoanele cetăţenilor au venit mesaje scrise cu privire la coronavirus, trimise de Guvernul Republicii Moldova.
„Aveţi grijă la sănătate. Sunaţi imediat medicu de familie dacă aveţi febră sau tuse. Dacă v-aţi întors din zone cu coronavirus şi vă simţiţi rău, sunaţi la 112”, se arată în SMS-ul trimis de Guvern.

De asemenea, în cadrul unor audieri, ministrul Sănătăţii Viorica Dumbrăveanu a declarat că au fost pregătite şi lansate spoturi de informare a cetăţenilor, care vor rula în transportul public municipal, dar şi la posturile de televiziune cu privire la coronavirus.
Similare
RECOMANDĂRI