Galerie Foto. Cum arată grădiniţa din satul Ciulucani, raionul Teleneşti, după ce a fost renovată cu contribuţia Guvernului român
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Galerie Foto. Cum arată grădiniţa din satul Ciulucani, raionul Teleneşti, după ce a fost renovată cu contribuţia Guvernului român

Astăzi a fost inaugurată grădiniţa din satul Ciulucani, raionul Teleneşti după ce a fost renovată cu finanţare din partea Guvernului României. Pentru reparaţia şi dotarea grădiniţei au fost alocaţi 2 805 501 lei, dintre care contribuţia Guvernului României a fost de 2 332 055 lei, contribuţia locală a fost de 297 725 lei, iar contribuţia Fondul de Investiţii Sociale din Moldova a fost de 175 721 lei.

Blocul care a fost reprofilat în grădiniţă de copii a fost construit în anul 1982, are un nivel şi este preconizat pentru 100 copii (4 grupe).

În urma implementării proiectului la grădiniţă s-au efectuat lucrări interioare şi exterioare, s-au instalat uşii şi ferestre. A fost reparat sistemul de încălzire, sistemul de ventilare, reţelele electrice, reţelele de apă şi canalizare, şi lucrări de amenajare a teritoriului.

Totodată, grădiniţa a fost dotată cu mobilier pentru grupe şi utilaj pentru blocul alimentar.

Lucrările s-au efectuat în perioada 2017-2018. Alte zeci de grădiniţe reparate cu sprijinul României urmează să fie inugurate până la sfârşitul anului.  
Similare
RECOMANDĂRI