Funcţionari publici, cu geamuri fumurii la maşini. Premierul Chicu cere ca „acest trend” să fie redus la zero
Sursa foto:foto simbol Vizualizari:

Funcţionari publici, cu geamuri fumurii la maşini. Premierul Chicu cere ca „acest trend” să fie redus la zero

Vine primăvara... apar şi geamurile fumurii. Totuşi, se pare că nu doar cetăţenii de rând încalcă Regulamentul Circulaţiei Rutiere la acest capitol, ci şi funcţionarii publici, mai cu seamă... cei cu epoleţi. Despre acest subiect a atras atenţia, în cadrul şedinţei de guvern, premierul Ion Chicu, care a oferit ministrului de interne un termen de două săptămâni, pentru a reduce la zero „acest trend”.

„Tot mai multe geamuri fumurii văd în oraş. În special vedem că este vorba despre oameni ai organelor de forţă, oameni cu epoleţi. Campanii de contracarare a caestei experienţe au fost, dar văd că se revine. Aveţi două săptămâni pentru ca acest trend a cuiva să fie redus la zero”, a spus Ion Chicu în debutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu a confirmat că şi MAI a sesizat că unii funcţionari publici circulă cu geamuri fumurii ale maşinilor şi a dat asigurări că va lua măsuri în acest sens. Ministrul a dat asigurări că şi poliţiştii care favorizează o astfel de încălcare vor fi verificaţi.
 
Similare
RECOMANDĂRI