FOTO. Unsprezece străzi vor fi reparate în Chişinău 
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. Unsprezece străzi vor fi reparate în Chişinău 

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul anului 2019 vor fi  reparate 11 străzi din capitală şi patru căi de acces spre localităţile suburbane. De asemenea, în aprilie vor începe lucrările de asfaltare, prin frezarea zonelor degradate, în cele cinci sectoare ale oraşului.

Programul de reparaţie şi întreţinere a drumurilor a fost prezentat, astăzi, de către primarul interimar Ruslan Codreanu, în cadrul unui briefing de presă. Programul prevede reabilitarea integrală a stratului de uzură pe 11 străzi sau circa 89 de mii de metri pătraţi de carosabil şi iniţierea lucrărilor pe patru căi de acces spre suburbii, pe 19 mii de metri pătraţi.

Reparaţia de primăvară a străzilor va cuprinde 63 de mii de metri pătraţi de carosabil. De asemenea, vor fi reparate trotuarele şi drumurile de acces în curţi, cu o suprafaţă totală de 60 de mii de metri pătraţi. În sectoare, vor fi amenajate 2500 de locuri de parcare, câte 450-500 locuri per sector.

Lucrările ar urma să se încheie pe 30 august. Bugetul pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor în anul 2019 constituie 100 milioane lei.Similare
RECOMANDĂRI