Fosta şefă a Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale candidează pentru o nouă funcţie în aceeaşi instituţie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fosta şefă a Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale candidează pentru o nouă funcţie în aceeaşi instituţie

Doi candidaţi au fost admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei de director general adjunct al Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale. Este vorba despre Silvia Cibotari şi Vladimir Carauş, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, cele două candidaturi au fost admise în concurs în urma evaluării dosarelor de către Comisia permanentă pentru organizarea şi desfăşurarea concursurilor de ocupare a funcţiilor publice de conducere de nivel superior. Următoarea etapă este Competiţia CV-urilor, care va avea loc pe 22 septembrie 2021, în incinta Casei Guvernului.

Concursul se desfăşoară în baza Regulamentului cu privire la ocuparea funcţiei publice prin concurs, care, după examinarea dosarelor (admiterea la concurs), prevede următoarele etape: competiţia CV-urilor, proba scrisă şi interviul.

Pentru fiecare etapă candidaţii vor fi notaţi cu un punctaj de la 1 (unu) la 10 (zece). Fiecare etapă este eliminatorie pentru candidaţii care vor obţine un punctaj mai mic de 7,5.

Similare
RECOMANDĂRI