Fiodor Ghelici: Socialiştii îl victimizează pe Igor Dodon 
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fiodor Ghelici: Socialiştii îl victimizează pe Igor Dodon 

Fiodor Ghelici, preşedintele Asociaţiei obşteşti „Moldova mea”, susţine că socialiştii invocă accidentul rutier în care a fost implicat cortegiul prezidenţial pentru a-l victimiza pe Igor Dodon.

Într-o conferinţă de presă la IPN, activistul a spus că printre versiunile răspândite în unele raioane ale ţării de către socialişti este faptul că a fost, de fapt, un atentat la viaţa preşedintelui, pus la cale de oligarhi, în frunte cu Vlad Plahotniuc. O altă versiune este că a fost un atentat organizat de americani, europenii sau românii, pentru că Igor Dodon are o relaţie de prietenie cu preşedintele rus, Vladimir Putin. Încă o ipoteză avansată este că ar fi implicaţi bandiţii islamişti, după expulzarea cetăţenilor turci din Moldova. Activistul consideră că toate aceste versiuni sunt mincinoase şi manipulatorii.

Fiodor Ghelici este nedumerit de ce preşedintele ţării le permite membrilor Partidului Socialiştilor să speculeze pe seama unei nenorociri, în care viaţa sa, a mamei şi a fiului său au fost în pericol.

Fiodor Ghelici a sugerat, de asemenea, că de vină pentru accident ar fi şi cortegiul prezidenţial, care mereu se deplasează cu viteză mare. Oamenii se întreabă şi de ce preşedintele,  în zi de odihnă, circulă cu escorta prezidenţială şi cu paza de stat, şi de ce în automobil erau membri ai familiei.

Fiodor Ghelici a făcut apel către mass-media să nu fie complice al politicienilor manipulatori, iar preşedintelui – să se fie deschis către popor şi grijile acestuia. 

Similare
RECOMANDĂRI