Ex-ministrul Brînzan: „Eu am senzaţia că vom reveni la guvernare. Nu cred că în viitorul prea îndepărtat”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ex-ministrul Brînzan: „Eu am senzaţia că vom reveni la guvernare. Nu cred că în viitorul prea îndepărtat”

Vadim Brînzan, fostul ministrul al Economiei în Guvernul Maia Sandu, spune că are senzaţia că cei din fostul Executiv vor reveni la guverare. „De această dată, nu vor mai admite greşelile pe care le-au admis”, spune ex-ministrul.

„Eu am acea senzaţie că noi vom reveni la guvernare. Nu ştiu când anume, dar nu cred că în viitorul prea îndepărtat. Acest Parlament, care a votat declaraţia cu privire la stat capturat, a fost ales în condiţiile unui stat capturat. El nu este reprezentativ. El nu indică situaţia reală din societate. Sunt sigur 100% că vor avea loc alegeri anticipate. Să nu uităm că lucrurile nu stau atât de simplu cum par la prima vedere. Chiar PSRM este divizat. Eu cunosc deputaţi PSRM care sunt oameni foarte cumsecade, cu care se poate de lucrat. Dar este şi o parte de oameni mai puţin adecvaţi. Acelaşi lucru se întâmplă şi în PD.

Am simţul că vom veni înapoi şi vom face lucrurile aşa cum trebuie să fie făcute, evitând greşelile pe care le-am admis.”, a declarat Vadim Brînzan în cadrul emisiunii Politica, de la TV8.

Amintim că Guvernul Sandu a fost demis la 12 noiembrie, prin moţiune de cenzură, votată de 62 de deputaţi din PSRM şi PD. Motivul ar fi fost proiectul de lege privind modificarea Legii Procuraturii, pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea. Proiectul însă nu a mai intrat în vigoare, întrucât Guvernul a picat.
 
Similare
RECOMANDĂRI