Episcopia Basarabiei de Sud, alături de elevi. Peste 400 de ghiozdane cu rechizite au fost oferite în cadrul campaniei „Un ghiozdan în dar”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Episcopia Basarabiei de Sud, alături de elevi. Peste 400 de ghiozdane cu rechizite au fost oferite în cadrul campaniei „Un ghiozdan în dar”

Episcopia Basarabiei de Sud a oferit, în cadrul campaniei „Un ghiozdan în dar”, 400 de ghiozdane cu rechizite primite în dar de la diferiţi sponsori şi de la alţi binefăcători: 200 de ghiozdane de la Asociaţia Filantropia din Huşi, prin bunăvoinţa Preasfinţitului Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, 100 de ghiozdane de la Bucureşti şi 100 de ghiozdane de la alţi binefăcători ai eparhiei.

Pe lângă acestea, în fiecare Protopopiat din eparhie au fost oferite din partea parohiilor un număr de 240 de ghiozdane pline cu rechizite pentru copiii beneficiari.

Totodată, Preacucernicii preoţi au oferit la începutul anului şcolar instituţiilor de învăţământ din eparhia Basarabiei de Sud sute de măşti, mănuşi chirurgicale, zeci de litri de dezinfectant, săpun antibacterial şi termometre non-contact pentru buna funcţionare a orelor de curs şi pentru siguranţa elevilor şi a profesorilor. Pe lângă acestea daruri, mulţi copii, prin bunăvoinţa credincioşilor, au primit haine şi alte bunuri necesare pentru noul an şcolar.

Preoţii exprimă mulţumiri şi recunoştinţă tuturor sponsorilor şi donatorilor pentru ajutorul semnificativ şi implicarea activă în organizarea campaniei din anul acesta, cât şi tuturor care au făcut posibilă procurarea ghiozdanelor şi rechizitelor şcolare.Similare
RECOMANDĂRI