După Carp şi Litvinenco, încă un deputat primeşte scrisoare de la Tauber, care cere să i se aducă scuze publice: Ieri mi-a trimis şi mie o „epistolă”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

După Carp şi Litvinenco, încă un deputat primeşte scrisoare de la Tauber, care cere să i se aducă scuze publice: Ieri mi-a trimis şi mie o „epistolă”

După ce Lilian Carp şi Sergiu Litvinenco au primit cereri din partea deputatei Partidului ŞOR Marina Tauber, care cere să i se aducă scuze publice pentru că a fost numită „hoaţă”. încă un deputat al blocului ACUM spune că a primit o asemenea „epistolă”.

Este vorba despre deputata Maria Ciobanu.

Figuranta din raportul Kroll2 de investigaţie a furtului miliardului, Marina Tauber, încă nu a înţeles că a nimerit în Parlament datorită "tuşoncei", micilor, concertelor şi, fireşte, banilor. Ea se crede încă la piaţa de la Orhei, permiţându-şi să ţipe, să ceară "cuvânt" fără treabă, iar atunci când i se reproşează, îşi ia "jucărelele", ortacii de partid şi părăseşte şedinţa de plen spre uşurarea noastră, a tuturor.

În fiecare zi încearcă să intimideze câte un deputat cu nişte hârţoage de "atenţionare". Ieri mi-a trimis şi mie o "epistolă". 

Marina, citeşte urgent raportul Kroll2 şi mergi la cea mai apropiată puşcărie. Acolo eşti aşteptată. Ţi se va înmâna la intrare o mătură personalizată, pentru a avea cu ce te ocupa”, se adresează Maria Ciobanu către Marina Tauber.

Deocamdată nu se ştie dacă Marina Tauber a depus şi o plângere la poliţie pe numele Mariei Ciobanu, aşa cum a făcut în cazul lui Lilian Carp şi Sergiu Letvinenco.
 

Marina Tauber a depus plângere la Poliţie pe numele lui Lilian Carp, pentru limbaj necorespunzător şi calomnii

 

Marina Tauber a depus o plângere şi pe numele lui Sergiu Litvinenco şi îi solicită să prezinte scuze publice

 

Similare
RECOMANDĂRI