Dumitru Diacov, întrebat dacă PD va vota alături de socialişti anularea Legii propagandei
Vizualizari:

Dumitru Diacov, întrebat dacă PD va vota alături de socialişti anularea Legii propagandei

Deputatul democrat Dumitru Diacov spune că nu ştie încă dacă PD va vota, alături de PSRM, anularea Legii propaganda.

Întrebat de acest subiect în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4, Dumitru Diacov a evitat să spună franc dacă PD va vota sau nu initiative socialiştilor, spunând că „nu ştie ce este în acest proiect”, dar că deputaţii PD vor vedea dacă vor vota sau nu.

„Vom vedea. Eu nu ştiu ce o să propună, pentru că acolo sunt mai multe componente, sunt lucruri necesare precum contentul local, nu numai propaganda şi antipropagandă”, a spus Diacov.

Ce tine de initiative socialiştilor cu privire la limba „moldovenească” şi rusă, obligatorii pe ambalajele medicamentelor, Diacov spune că acest proiect, dar şi alte idei pe care le au socialiştii, o să creeze tensiuni în societate.

„ Eu cred că numai de asta nu avem nevoie de asta acuma.Noi avem nevoie de linişte, să mobilizăm ţara să se ocupe cu creşterea economică. Trebuie de văzut în ce măsură aceste lucruri sunt necesare”.

De menţionat că deputatul Adrian Lebedinschi a declarant ieri la un post de televiziune că scoialiştii sunt gata să voteze anularea Legii antipropagandă şi că statul nu trebuie să impună oamenilor anumite surse de informare.
 
Amintim că Legea  de modificare a Codului Audiozivual, privind securizarea spaţiului informational, numită şi Legea antipropagandă, a fost votată la sfârşitul anului 2017. Legea interzice difuzarea programelor de televiziune şi radio ruseşti cu conţinut informativ, informativ-analitic, militar şi politic.
Similare
RECOMANDĂRI