Sursa foto:IGSU Vizualizari:

Două persoane traumatizate în urma accidentului de la Viniţa, aduse acasă de un echipaj SMURD

În după amiază zilei de 12 februarie, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI a adus în Republica Moldova două persoane traumatizate în urma accidentului de circulaţie din Ucraina, Viniţa

Este vorba despre o femeie în vârstă de 29 de ani, dar şi un bărbat în vârstă de 35 de ani, care au suferit diverse traumatisme în urma accidentului rutier care s-a produs în ţara vecină.

Pentru a prelua pacienţii, echipajul SMURD s-a deplasat cu ambulanţa în regiunea Viniţa, Ucraina. Pe parcursul drumului, persoanele au fost monitorizate constant de medicii şi paramedicii SMURD.

Oamenii au fost aduşi în siguranţă la Chişinău, fiind ulterior internaţi la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Amintim că accidentul grav de circulaţie cu implicarea cetăţenilor ţării noastre s-a produs la data de 08 februarie în regiunea Viniţa, Ucraina. În urma accidentului trei persoane: o femeie şi un bărbat în vîrstă de 26 de ani şi un alt bărbat în vîrstă de 44 de ani, au decedat, iar alte 4 persoane au suferit diverse traumatisme.

Vezi AICI imagini foto şi video de la locul accidentului produs  în Viniţa.
Similare
RECOMANDĂRI