Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Doi tineri, bătuţi crunt în Parcul Catedralei, unul din ei - internat la neurochirurgie. Agresorii au fost eliberaţi imediat după audieri

Şeful interimar al Inspectoratului de Poliţie Buiucani şi şeful Secţiei Urmărire Penală au fost suspendaţi din funcţii, după ce i-au eliberat pe cei şapte agresori, care au bătut doi tineri în Parcul Catedralei din Chişinău. Totul s-a întâmplat joi seara, aproape de miezul nopţii. Băieţii au fost snopiţi în bătaie pentru că ar fi refuzat să le dea celor şapte indivizi bicicletele cu care se plimbau.

Unul dintre băieţi a fost internat în secţia neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă, iar celălalt s-a ales cu mai multe leziuni. Contactat de TVR Moldova, vicedirectorul spitalului spune că starea tânărului internat este stabilă.
 
„Rămâne internat, continuă tratamentul, starea lui e înafara oricărui pericol”,  adeclarat Igor Curov.
 
Amintim că poliţia i-a identificat si reţinut pe agresori, însă, după ce au fost audiaţi, au fost eliberaţi pe motiv că nu ar reprezenta un pericol pentru societate. Şeful serviciului de presă al Poiţiei Chisinau, Natalia Stati, nu ne-a răspuns la telefon pentru a oferi mai multe detalii în acest caz.
 
Similare
RECOMANDĂRI