Doi angajaţi de la Ambasada României în Kazahstan şi Consulatul General de la Cernăuţi, testaţi pozitiv cu noul coronavirus
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi angajaţi de la Ambasada României în Kazahstan şi Consulatul General de la Cernăuţi, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe informează că un angajat al Ambasadei României la Nur-Sultan, Kazahstan, şi unul din cadrul Consulatului General al României la Cernăuţi, Ucraina, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, starea de sănătate a acestora fiind bună.

MAE precizează că, până la acest moment, nu au fost identificate şi alte cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor oficiului consular sau ai misiunii diplomatice.

"Atât în cazul misiunii diplomatice, cât şi în cazul oficiului consular au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivelor şi membrii de familie. În acest context, activitatea celor două misiuni va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalţi membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanţare socială şi autoizolare impuse de această situaţie", se mai menţionează în comunicatul MAE citat de Agerpres. 
Similare
RECOMANDĂRI